Oppringt av gynekolog O.G

Telefonsamtale med gynekolog.

Har blitt diagnostisert med pudendal nevralgi. Årsak ukjent. Dro til gynekolog for å få vurdering i forhold til om endometriose kan være årsak. Han oppførte seg ganske uprofesjonelt i mine øyne.

Ringte klinikken for å fortelle om fler anfall med nummenhet, murring i bekkenet og løs mage etter besøket. Hun sa at det er ikke uvanlig å ha uregelmessige blødninger ved bruk av Cerazette (jeg fortalte ikke om blødninger). Nå kunne det jo være at blødning var på vei, men den typen symptomer kan også skyldes andre ting. Etter litt om og men så sa hun at hun noterte det ned i journal og skulle be han ringe meg opp. Nå var det slik at jeg fikk blødning to dager senere, så da var anfallene med nummenhet sannsynligvis relatert til det. Ettersom jeg vanligvis bare får det under menstruasjon, at jeg også hadde hatt litt smerter (som jeg vanligvis ikke har i forkant av menstruasjon) og non-stop diare, så ble jeg anbefalt å kontakte dem for å høre om de kjenner til noe som kan skje etter en gynekologisk undersøkelse som passer med mine symptomer.

Han ringte meg opp og sa bare at han tenkte en diagnose jeg har fått fra før er feil (endometriose) og gjentok flere ganger at han ikke visste hva han skulle gjøre med ‘smertene’ mine, når jeg har sagt spesifikt til han gjentatte ganger at problemet jeg kom til han med var anfall med nummenhet i området pudendal nerven gir følelse til. Da jeg spurte han om han mente jeg skulle bruke Cerazette frem til påske og så vurdere laparoskopi eller, dersom hensikten var å være blødningsfri frem til påske og så vurdere laparoskopi; når skulle jeg isåfall vurdere å bytte type hormonbehandling og til hva? Dette svarte han svært vagt på. Sa noe om å vurdere det i januar/februar og at jeg bør oppleve at blødninger blir lettere og kortere og ‘dersom det er bare tull med Cerazette’ så er det jo klart at…’. Det ga meg ikke noe mer info enn at jeg må kontakte ham eller noen andre på nytt i januar/februar.

Forstår ikke at det skal være så vanskelig å være en flink og empatisk lege.

 

 

What do you want to do ?

New mail

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.